
Svineakke Jæren Smak
Renskåret svinenakke, urtemarinert, langstekt på lav temperatur og deretter grillet på åpen flamme. Serveres sammen med ovnsbakte småpoteter og rotgrønnsaker. Toppet med husets foie gras saus gjør dette til en smaksbombe og passer til de fleste anledninger.
Entrecôte
Det mest smaksrike kjøttet på hele dyret, skjæres i tykke biffer som grilles og deretter stekes ferdig på lav temperatur. Skjæres i mindre stykker og serveres sammen med broccoli, gulerøtter og ditt valg av poteter og gjerne med en peppersaus.
Viltgryte
En gryte med reinsdyrkjøtt, sopp, bacon, einerbær, ost, tyttebær og mye fløte. En smaksrik opplevelse serveres med ris eller kokte poteter etter ønske
Panko panert Sikfilet
Sik filet fra Orrevatnet, panert i Asiatisk brødkrum, stekt i olje/smør og servert sammen med erter m/bacon, ovnsbakte poteter og nøttesmør med kapers. Må bare prøves
Sik karbonader
Våre Sik karbonader som inneholder over 70% fisk serveres sammen med kokte poteter, revne gulerøtter og smeltet smør med løk. Enkelt men godt.
Lutefisk
Erte puré, kokte poteter, sennepssaus, bacon, forskjellige sennepstyper og annen spennende garnityr er med og gjør dette til en opplevelse
Vi lager og retter etter dine ønsker.
