Hovedrett

Svineakke Jæren Smak

Renskåret svinenakke, urtemarinert, langstekt på lav temperatur og deretter grillet på åpen flamme. Serveres sammen med ovnsbakte småpoteter og rotgrønnsaker. Toppet med husets foie gras saus gjør dette til en smaksbombe og passer til de fleste anledninger.

Entrecôte

Det mest smaksrike kjøttet på hele dyret, skjæres i tykke biffer som grilles og deretter stekes ferdig på lav temperatur. Skjæres i mindre stykker og serveres sammen med broccoli, gulerøtter og ditt valg av poteter og gjerne med en peppersaus.

Viltgryte

En gryte med reinsdyrkjøtt, sopp, bacon, einerbær, ost, tyttebær og mye fløte. En smaksrik opplevelse serveres med ris eller kokte poteter etter ønske

Panko panert Sikfilet

Sik filet fra Orrevatnet, panert i Asiatisk brødkrum, stekt i olje/smør og servert sammen med erter m/bacon, ovnsbakte poteter og nøttesmør med kapers. Må bare prøves

Sik karbonader

Våre Sik karbonader som inneholder over 70% fisk serveres sammen med kokte poteter, revne gulerøtter og smeltet smør med løk. Enkelt men godt.

Lutefisk

Erte puré, kokte poteter, sennepssaus, bacon, forskjellige sennepstyper og annen spennende garnityr er med og gjør dette til en opplevelse

Flere retter kommer …..