Kaviar

Vår kaviar blir produsert av rogn fra Sik, denne fisker vi jo selvsagt selv. Kaviaren blir også tilberedt på vårt eget kjøkken av Bernt Lerøy som er en erfaren fisker med stor kunnskap om fisken og foredling av produktet. Ingen tilsetninger utenom salt blir brukt, så dette er et rent produkt tilberedt i kontrollerte omgivelser.

Ved ønske om å prøve vår kaviar bør det legges inn bestilling tidlig på året da det er noe uforutsigbart hvor mye rogn fisken har når sesongen kommer. Vi prøver så godt vi kan å møte etterspørselen, men ettersom vi bruker den i egne retter når vi har selskap må også mye legges av til eget bruk. Legg derfor inn en bestilling tidlig ved årsskiftet og heller ha noe liggende i fryseren til når anledningen byr seg. Kaviaren holder seg lenge i fryseren.

Kaviaren kan du få til en av våre kjente foretter «Viagra à la Jæren» som er en sikker vinner og «ice-breaker» ved ankomst hos oss.

20121015_203313