Hovedrett

Svineakke Jæren Smak

Renskåret svinenakke, urtemarinert, langstekt på lav temperatur og deretter grillet på åpen flamme. Serveres sammen med ovnsbakte småpoteter og rotgrønnsaker. Toppet med husets foie gras saus gjør dette til en smaksbombe og passer til de fleste anledninger.
kr 110,-

Entrecôte

Det mest smaksrike kjøttet på hele dyret, skjæres i tykke biffer som grilles og deretter stekes ferdig på lav temperatur. Skjæres i mindre stykker og serveres sammen med broccoli, gulerøtter og ditt valg av poteter og gjerne med en peppersaus.
kr 120,-

Viltgryte

En gryte med reinsdyrkjøtt, sopp, bacon, einerbær, ost, tyttebær og mye fløte. En smaksrik opplevelse serveres med ris eller kokte poteter etter ønske
kr 150,-

Oksestek

Langtidsstekt oksestek med smørdampede blomkål, aspargesbønner, pepperrotsaus og poteter

Surstek

Langtidstekt surstek med syltet gresskar, ripsgelé, blomkål, fløtesaus og belme poteter
kr 150,-

Helstekt indrefilet

Lokal indrefilet med stekt sopp, smørdampet gulrot, saltbak småpotet og skysaus