Vestgaard Mat er en familiebedrift hvor fokus er på god mat og en hyggelig atmosfære for alle våre gjester i unike omgivelser. Vi bygger på tradisjoner og kvalitet med et personlig engasjement som en av ingrediensene. Det er viktig for oss å by på lokal mat, og vi har flere spesialiteter på huset. Lokalet vårt egner seg til mange typer arrangement og møter.
Familien Lerøy har helt siden gården ble kjøpt av farfar, Bernt Julius Lerø, drevet utstrakt fangst av Sik i Orrevannet. Sønnen Morten fortsatte med dette, hvor noe av fisken ble solgt til Oslo og mye ble brukt i pelsdyrforet som ble laget på gården. Nåværende eier Bernt begynte å fiske i svært ung alder og solgte fisken til naboer. Etterhvert kom lysten til å vise et bredere publikum hvor fantastisk denne fisken egentlig er og når det ble slutt på melkeproduksjon ble det etablert et serveringssted i driftsbygningen. Hele familien bestående av Brit, Bernt og deres fem barn er aktive i bedriften. I tillegg stiller Torild, Bernt’s søster og hennes familie opp, så en kan trygt si at dette er en ekte familiebedrift